Stomatološke usluge

INFO ZA LOGOFontovi: - Magnolia Script Regular - Arial BoldBoje#22c7b8#4f6466#fff#000

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi prevencijom,dijagnozom i terapijom, nepravilnosti položaja zuba i vilica. Ortodontska terapija moze se primenjivati u dečijem uzrastu kada je i najefikasnija a isto tako i kod odraslih pacijenata koji imaju indikacije a i želju za korigovanjem nepravilnosti u ustima.

Usluga dostupna:

Oralna hirurgija

Oralna hirurgija je grana stomatologije koja obuhvata sve oralne zahtevnije intervenicje, kao što su hirursko vađenje umnjaka, operacije na korenu zuba (apikotomija), vađenje oštećenih ili zaostalih korena zuba, zatvaranje oroantralne komunikacije, ugradnja dentalnih implanata. Oralna hirugija se odnosi i na operacije desni kao i na rekonstrukciju usne duplje. 

Usluga dostupna:

Protetika

Stomatološka protetika je nauka i umetnost ponovnog uspostavljanja fiziološkog oblika zuba koji je narušen gubitkom zubnog tkiva. Uzroci gubitka mogu biti različiti od karijesa, oboljenja zubnog zivca, traume, paradontopatije. U nasoj ordinaciji se svakom pacijentu pristupa individualno, na osnovu situacije u ustima i snimka postavlja se dijagnoza i pravi plan terapije. Svi protetski radovi na prvom mestu moraju da zadovoljavaju funkcionalnost…

Usluga dostupna:

Endodoncija

Veliku paznju pridajemo endodontskoj terapiji kanaal korena zuba s obzirom da se u nasem timu nalazi doktorka specijalista bolesti zuba i endodncije. Endodoncija je proces lečenja zuba čiji je krajnji cilj izlečenje kanala korena zuba nastao infekcijom koja je uzrokavana karijesnom lezijom ili neadekvatnim ispunom i definitivno punjenje kanala čime je zub zaštićen i sačuvan od propadanja.

Usluga dostupna:

Izbeljivanje zuba

Izbeljivanje zuba je postupak kojim se od tamnijih dolazi do svetlijih nijansi zuba. Efekat beljenja je individualan i zavisi od boje vaših zuba, navika, metode izbeljivanja i mnogih drugih faktora. Sam postupak izbeljivanja se vrši u potpuno zdravim i saniranim ustima. Pre izbeljivanja neophodan je pregled stomatologa koji utvrdjuje trenutno stanje i preporučuje odgovarajuću metodu.

Usluga dostupna:

Dentalni turizam

Poslednju deceniju Srbija je postala izuzetno popularna destinacija za dentalni turizam. Pacijentima iz inostranstva pružamo sve vrste stomatoloških intervencija u veoma kratkom vremenskom periodu. Uz visoko stručan kadar i najsavremenije metode lečenja pacijenti dobijaju stomatološke usluge po znatno nižim cenama nego u zemljama u okruženju.

Usluga dostupna:

Parodontologija

Parodontologija je grana stomatologije koja se bavi lečenjem potpornog aparata zuba. Bakterije uzrokuju paradontopatiju nakupljanjem između zuba i gingive (desni). Ako se bakterije redovno ne odstranjuju, stvaraju plak (plaque) koji se vremenom pretvara u kamenac. Kamenac može uzrokovati upalu gingive (oticanje, krvarenje i na kraju povlačenje mekog tkiva oko zuba). 

Usluga dostupna:

Rendgen

Danas svaka dobro opremljena stomatološka ordinacija podrazumeva rendgen aparat.

Da bi smo parvilno postavili dijagnozu a samim tim i sproveli terapiju pored kliničkog pregleda neophodan je i RTG snimak. Često i u toku same terapije pravimo snimke kao i na samom kraju da bismo bili sigurni da je sve odrađeno na visini zadatka.

Usluga dostupna:

Implantologija

Implantologija je grana stomatologije koja se bavi nadoknadom izgubljenog jednog ili više zuba. Podrazumeva ugradnju implantata na mesto izgubljengo zuba, i posle izradu krunice na suprastrukturama koje se pričvršćuju za ugrađen implantat. Postoji više vrsta protetskih radova na ugrađenim implantatima, od mobilnih radova ( proteza ), all on four i all on six koncepti, i na kraju krunice i mostovi.

Usluga dostupna:

Boli Vas zub?

INFO ZA LOGOFontovi: - Magnolia Script Regular - Arial BoldBoje#22c7b8#4f6466#fff#000

Ne oklevajte, već dođite na besplatan pregled i konsultacije, a mi ćemo Vam obezbediti plan popravke i lečenja zuba.